Pirmieji Kunigunda Lunaria 2007 bilietai ir
solidus CD rinkinys!

Kovo 29-ąją pradėti platinti pirmieji alternatyviosios kultūros festivalio Kunigunda Lunaria 2007, vyksiančio Vilniuje gegužės 4-6 dienomis, bilietai. Šeštus metus rengiamas didžiausias Baltijos šalyse pavasario sezono festivalis ir šiemet nenusižengs tradicijai – aistringiausi Kunigunda Lunaria gerbėjai galės įsigyti limituoto tiražo (200 vienetų) 3DX, vadinamuosius VIP, bilietus, garantuojančius įėjimą į visus festivalio renginius: trijų dienų koncertus, parodas, filmų peržiūras, festivalio klubą, ekskursijas, specialų vaidinimą Lėlių teatre ir kt..

Be to, įsigijusieji šį 70 litų kainuojantį bilietą, dovanų gaus ir tradicinį, jau šeštąjį festivalio rinktinį kompaktinį diską "Kunigunda Lunar Songs vol.6", kuris šiemet išleistas kaip "baltas" optinis CD! Jame klausytojai ras 15 kūrinių, - tarp kurių ir pagrindinių šių metų festivalio grupių SPIRITUAL FRONT, ROGER ROTOR, THE LAST DAYS OF JESUS, DESDEMONA, GOTHIKA, ir festivalyje pasirodysiančių naujų Lietuvos scenos vilčių ELEKTROGOTT, SVEFN-G-ENGLAR, COMEDIA D'EL ARTE, ATVEJIS kūryba. Išskirtines kompozicijas taip pat publikuoja FORGOTTEN SUNRISE, ATAKA, STROPS, DIFFUZION, VIC ANSELMO, o pernai festivalyje netikėtai pasirodžiusių DEATHCAMP PROJECT daina pridėta kaip bonus kūrinys. Stilistinė "Kunigunda Lunar Songs" amplitudė intriguojanti ir plati - nuo kreivos elektronikos ir industrial iki ebm ir darkwave, nuo gotikinio roko ir neo-kabareto iki metalo, bei nenusakomų žanrinių sąlyčių. Daugelis grupių pateikia retus, negirdėtus arba specialiai šiam leidiniui skirtus įrašus, rinkinį puošia solidi spalvota poligrafija, o pačio CD tiražas limituotas.

Kunigunda Lunaria 2007 3DX bilietus su kompaktu nuo kovo 29-osios galima įsigyti sostinės alternatyvauis stiliaus parduotuvėje "Fantasmagorija" (Pilies g. 6-3), taip pat tiesiai iš pačių organizatorių (tel. 8674 47967). Penktadienį VIP bilietai pasieks ir Kauną – dėl jų įsigijimo galima susitarti telefonu 8680 92630.

Taip pat bus pradėti platinti ir įprasti, 70 litų kainuojantys trijų dienų bilietai 3D, su kurias bus galima aplankyti pagrindinius festivalio renginius: stebėti koncertus, filmų peržiūras, linksmintis festivalio klube. Nuo balandžio 2 dienos šiuos bilietus patogiai bus galima įsigyti ir bilietų platinimo tinkle "Tiketa" (www.tiketa.lt), apimančiame visą šalį. Per "Tiketos" sistemą bilietus į festivalį Kunigunda Lunaria galės įsigyti ir užsieniečiai, bei svečiose šalyse dabar gyvenantys Lietuvos piliečiai.

Nuo gegužės pirmosios trijų dienų bilietai brangs iki 75 litų. Vienos dienos bilietai kainuos nuo 25 litų (trečia festivalio diena) iki 40 (pirma diena) ir 50 (antra diena) litų.
Daugiau apie festivalį ir jo programą - oficialioje svetainėje www.kunigunda.lt.

dangus : info

 

:::