Prasideda konkursas "Euro Rock Vilnius 2006"

Šių metų balandžio mėnesį sostinės klube "Tamsta" prasidės tradicinis jaunimo roko muzikos konkursas "Euro Rock Vilnius 2006", kurio nugalėtojai taps 14-uoju šalies kolektyvu, dalyvausiančiu tarptautiniame muzikos seminare "Euro Rock" Duisburge (Vokietija).

Viešoji įstaiga "Muzikos zona" kviečia roko scenos debiutantus išbandyti savo jėgas ir sudrebinti ne tik Lietuvos, bet gal būt ir užsienio scenas. Norintys dalyvauti konkurse iki balandžio 3 dienos turi atsiusti užpildytą dalyvio anketą bei 2 dainas mp3 formatu. Konkurse gali dalyvauti roko grupės, kurių narių amžius yra nuo 16 iki 26 metų, dalyviai negali būti sudarę sutarčių su muzikos verslo įmonėmis, grupės nariai negali būti dalyvavę ankstesniuose "Euro Rock" seminaruose Vokietijoje. Daugiau informacijos apie konkursą bei dalyvavimo sąlygas galima rasti oficialioje konkurso svetainėje www.zona.lt/eurorock

"Įgytos patirties dalyvaujant "Euro Rock" seminare su niekuo negalėčiau palyginti. Kasdieninis paskaitų, individualių bei grupinių repeticijų ir koncertų ciklas taip įtraukė, jog nepastebėjau kaip greitai ir prasmingai prabėjo laikas. Dabar, jau prabėgus dviem metam, labai šiltai prisimenu tas nuostabias dienas, o su grupėmis iš Olandijos, Vokietijos bei Didžiosios Britanijos palaikau ryšius elektroniniu paštu", - prisiminimais dalinosi geriausios A.LT 2005 metų roko grupės IR lyderis Germanas Skoris.

Vieno žymiausių gitaros pedagogų bei legendinio Vokietijos roko muzikanto Peterio Buršo (Peter Bursch) ir Duisburgo savivaldybės kultūros skyriaus organizuojamame seminare "Euro Rock" nuo 1993 metų Lietuvą atstovavo BOVY su Marijonu Mikutavičiumi, EMPTI, MERLIN, SH, SUMMERLAND, Dr.GREEN, ZIMA, N-14, GRAMED (dabar TEMA), BITĖS, RELANIUM (dabar LAURAS AND THE LOVERS), IR ir CARAMEL MEMBERS.

...
Euro Rock informacija

:::