BRUTAL MADNESS 2006 - pavasarinė brutalumo nominacija

Šių kaip niekad metaliniais renginiais gausių metų pavasaris žada prasidėti itin "brutaliai" – kovo 10 dieną, penktadienį, Vilniaus klubą Mulen Ružas "nušluoti nuo žemės paviršiaus" pasiryžęs internacionalinis itin ekstremalaus death metalo grupių desantas iš dviejų kontinentų.

Po "Brutal Madness" festivalio vėliava pasirodys supergreito techniško death metalo grandai, brazilai KRISIUN. "Griaunamuosius veiksmus" jiems atlikti padės olandai SEVERE TORTURE, grojantys brutalų death metalą ir Lenkijos tamsaus ir brutalaus death metalo kalviai - HATE.

"Brutal Madness" festivalis vyks jau antrą kartą – pirmasis, prieš metus rengtas mažame Vilniaus klube, sulaukė nemažo publikos dėmesio, nors jame dalyvavo vien lietuvių grupės - GROL, OSSASTORIUM, SAPLES, D.A.R. Šiemet renginys persikelia į kultinį Mulen Ružą, įgauna naują kokybę ir pretenduoja į "brutaliausio metų koncerto" nominaciją.

Festivalio vinis – brazilai KRISIUN susikūrė daugiau kaip prieš 15 metų ir jau tapo vienais pasaulinių death metalo lyderių - nesuskaičiuojami turai, dalyvavimas prestižiniuose festivaliuose, septyni metalo gerbėjų ir kritikų puikiai vertinami albumai, leidžiami solidžios Century Media firmos, kalba patys už save. Bėgant metams grupė taip ištobulino savo firminį skambesį, kad ją su kuo nors supainioti būtų sunku. Mačiusieji KRISIUN pasirodymus negali atsistebėti šios dviejų brolių ir pusbrolio trijulės energija, atlikimo technika bei kokybe. Vilniuje KRISIUN pristatinės savo naują albumą "AssasiNation", kuris klausytojus pasieks vasario 27 dieną.

Europiniame ture brazilus lydi kiek jaunesnė (susikūrusi 1997 metais), tačiau jau spėjusi pagarsėti Olandijos gauja - SEVERE TORTURE, kurių sąskaitoje 3 studijiniai ir vienas koncertinis albumas, daugybė pasirodymų, bei įgytas tarptautinis pripažinimas.

Trečią vinį į skeptikų karstą kals tamsieji lenkų deatheriai HATE. Šie itin stiprios Lenkijos metalinės scenos elito atstovai pristatinės savo penktąjį studijinį darbą - "Anaclasis".

Festivalio "Brutal Madness" rengėjai – organizacija Ledo Takas, surengusi ne vieną aukšto lygio sunkiosios muzikos žvaigždžių koncertą, tikisi nemažo publikos susidomėjimo.

Koncertas įvyks 2006 m. kovo 10 d. Mulen Ružo klube Vilniuje, V. Mykolaičio-Putino 5.
Pradžia – 19.30 val., durys žiūrovams atveriamos 18.30 val.

Bilietų kainos:
35 Lt [pirmieji 50 išankstinių bilietų];
40 Lt [išankstiniai bilietai];
45 Lt [koncerto dieną].

Nuo sausio 18 dienos, trečiadienio, bilietus galima įsigyti visose "BILIETAI LT" kasose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Pirkti bilietus taip pat galima internetu www.bilietai.lt, o rezervuoti – internetu bei trumpuoju numeriu 1390.

Oficiali renginio svetainė: www.ledotakas.net/brutal_madness_2006

Ledo Takas info