LAUXNA LAUKSNA pristatys albumą kukliai, bet žvaigždėtai

Gruodžio 23 d., artėjantį penktadienį, rengiamas grupės LAUXNA LAUKSNA debiutinio albumo "Sakai" pristatymo koncertas. Šis įsimintinas vakaras vyks jaukioje kamerinėje aplinkoje - "Skliautų galerijos" požemiuose Vilniaus senamiestyje (Ašmenos 10, prie "Brodvėjaus").

Daugelį keistų atsitikimų ir atidėliojimų patyręs CD "Sakai" buvo oficialiai išleistas gruodžio 1 d. Leidykla Dangus kartu su LAUXNA LAUKSNA nariais - Povilu ir Vytautu - džiaugiasi, jog pagaliau beveik ištisus metus trukęs laukimas baigėsi ir 9 rupios energingos baltic industrial muzikos kūriniai pagaliau pasiekė klausytojus. Taigi, simboliška, jog albumo pristatymas vyks paskutinę Metų rato dieną, kuomet prasideda didysis Virsmas ir visi seni darbai bei skolos turi būti baigti. Taip pat skaičius 23 projekto kūrėjams turi ypatingos reikšmės.

Vakaro aplinkoje ir programoje bus nemažai šventinių akcentų, tuo pačiu tai bus puiki proga susitikti ir gerai pabūti visiems LAUXNA LAUKSNA ir Dangaus bičiuliams. Muzikantams ta proga savo didžėjiniais setais antrins Neofolk, Smetona, Hematogenas ir vienas senokai Lietuvoje matytas tamsiosios scenos kūrėjas, kurio vardas neskelbiamas nenorint kelti ažiotažo.

Susirinkusieji taip pat galės išvysti rinktinius kosminės ir siurrealistinės tematikos filmus, pritinkančius albumo "Sakai" tematikai. Tai žymioji S.Kibrick juosta "2001: A Space Odyssey", trumpametražis šedevras "Zoetrope" (itin retas Ch.Deaux filmas, 1999), pirmasis kosminis filmas "La voyage dans la lune" (G.Melies, 1902) ir kiti kūriniai užpildysiantys video projekciją žvaigždėtais įspūdžiais.

Veiks bariukas, bus galima įsigyti ne tik progiškai pristatomą LAUXNA LAUKSNA albumą, bet ir kitus pastaruoju metu pasirodžiusius tautinės scenos leidinius. Vakarėlio pradžia - 20.30 val. Įėjimo kaina 10 Lt. O kadangi sostinėje viešasis transportas jau važinės kiaurą naktį, pasibuvimas daugeliui matyt užsitęs...

Saulė grįžta ! Kviečiame!

dangus : info