siela video the crow

Dangus skelbia metų atvaizdų konkursą

Atkreipiame dėmesį tų, kas fotografuoja ar kuria grafikos darbus. Dangus, kaip kiekvienais metais, žada išleisti savo teminius atvirukus ir kalendorius, kurių atvaizdams skelbiamas konkursas. Kadangi dabartiniais skaitmeninio fiksavimo laikais foto menininku gali tapti kiekvienas, neabejotinai pas daugelį susikaupia įdomių kadrų, nufotografuotų žavių objektų, vaizdų ir tekstūrų. Kuriantys dailės darbus ir grafinius montažus irgi turi gerai pavykusių didesnių ir mažesnių šedevrų. - Kviečiame jų nenukišti į stalčius ir failus, bet atsiųsti mums. Iš atsiųstų ir atrinktų darbų mes sukursime 2005-ųjų metų galeriją, o labiausiai tinkami atvaizdai atsidurs ant naujųjų atvirukų ir kalendrų. Geriausių darbų autoriai gaus Dangaus prizus, nors, žinia, ne jie šiuo atveju svarbiausi.

Tematika
Siunčiami darbai gali būti nuotraukos, skanuoti piešiniai, grafika, skaitmeninis menas ir pan. Pageidautina įprastinė Dangaus tematika - vaizdai su etniniais elementais, gamta, žavios detalės, įspūdingi makro atvaizdai, šiuolaikinio dizaino ir etninės tradicijos jungtis, technologija ir magija, dabartinis baltiškumas ir pan. Žanrinė išraiška beribė. Tai gali būti ir Jūsų užfiksuoti alternatyviosios scenos įvykių vaizdai, ar kitokia meninė dokumentika.

2006 m. emocinės atvirukų ir kalendrų gairės:
"Real:ise Baltica Sup:rask"
"Not West. Not East. BALTIC."
"Šalta rasa, o aš basa..."
... gali būti naudojami ir kiti užrašai, jei tik bus pasiūlymų.

Atspindėti laikotarpio nebūtina, bet kadangi tokį konkursą numatome rengti kasmet, pageidautina, jog siųstumėt per 2005-uosius metus sukurtus ar užfiksuotus darbus.

Formatai
Pageidautina, jog darbai mus pasiektų e-paštu iki gruodžio 12-13 dienos (tuomet dar spėtume juos atspausdinti). Pradžiai prašome atsiųsti iki 20 Jūsų atrinktų darbų/nuotraukų iki 150 dpi rezoliucijos *.jpeg failuose. Prireikus didesnės rezuliucijos, susisieksime asmeniškai. Adresas: <[email protected]>

Realizavimas ir atsidėkojimas
Iš atsiųstų darbų (jeigų jų bus pakankamai) norėtume sudaryti meninę praėjusių metų galeriją ir paskelbti ją internete. Tiems, kieno darbai pasirodys įspūdingi ir tinkami Dangaus leidžiamai atvirukų bei kalendrų serijai, atsiųsime asmeninį pasiūlymą. Ant išleistų darbų bus nurodyta autorystė, jie bus platinami nemokamai Dangaus renginiuose.

Labiausiai nusipelniusiam (-ei) autoriui (-ei) teks pagrindinis prizas - kvietimai į visus Dangaus renginius 2006-aisiais metais. Kitus autorius apdovanosime pasirenkamais muzikiniais albumais iš Dangaus katalogo.

Taigi, NEPATINGĖKITE ir pakratykite savo archyvus! ;)

dangus : info

Info: Apie 2005-isiems išleistus atvirukus ir kalendras

.