Grupė IR pristato debiutinį albumą "Now or Never"

Lapkričio 5 dieną, šeštadienį, bare BIX (Etmonų g. 6) Vilniuje grupė IR pristatys debiutinį albumą "Now or Never".

IR – Lietuvos ir Latvijos alternatyvaus roko grupė, aktyviai veikianti abiejose Baltijos šalyse. Kolektyvas susikūrė Vilniuje 2003 metais ir iškart pelnė Lietuvos roko gerbėjų pripažinimą bei laimėjo kelis svarbiausius šalies jaunų muzikos grupių konkursus: "Muzikinės Peštynės", "Brodvėjus Star", "Naujas Kraujas" ir "Euro Rock Vilnius". 2004 metais IR dalyvavo tarptautiniame muzikos renginyje "Euro Rock Seminar" Duisburge ir koncertavo Vokietijoje, Olandijoje bei Anglijoje.

2005 pradžioje ženkliai pasikeitė IR sudėtis. Prie grupės lyderio, dainų autoriaus, gitaristo ir vokalisto Germano Skorio prisijungė boso gitaristas Maratas Voronovas iš Rygos ir Belgijoje gimęs amerikietis būgnininkas Joshas McClungas.

Po intensyvių repeticijų ir kelių bandomųjų koncertų, šių metų birželio mėnesį grupė išvyko į Rygą, kur profesionalioje "Wolk" studijoje įrašė 11 kūrinių. Dar vieną dainą įrašė ir visus albumo suvedimo bei garso koregavimo darbus Vilniuje atliko vienas geriausių Lietuvos garso operatorių Raimondas Trilikauskis. Naujasis diskas žada nustebinti kritikus ir klausytojus mūsų šalyje dar negirdėta rokinio skambesio kokybe.

Debiutinį IR albumą "Now or Never" išleidžia Rygos muzikos įrašų gamybos įmonė SIA Zona Records, asocijuota su Vilniaus VšĮ Muzikos Zona. Albumas išleidžiamas digipack viršeliu su 16 puslapių bukletu. Muzikos prekių parduotuvėse jis pasirodys lapkričio 7 dieną, planuojama pardavimo kaina – apie 25 Lt.

Zona info
dangus : info