XESS albumo pabaigtuves lydi vestuvės, migracija ir kaulų lūžiai

Prasidėjus rugsėjui buvo pabaigtas naujojo grupės XESS albumo įrašinėjimo ir masteringo maratonas "Migraine" įrašų studijoje. Masteringą, kaip ir visą kitą garso operatoriaus darbą, atliko studijos vadovas Mindaugas Budnikas. Albume, kurio pavadinimas dar svarstomas, bus šie kūriniai: "Blood, Money & Sex", "Alte und neue", "Magnum X", " Įkask man !", "Suck XESS", "Unisexual Super Heroes", "Pervert Messiah", "Geluonis", "In Memoriam" (skirtas A†A Genadijui Savickiui iš SaprophyteS), bei kaver versijos - "Deathwish" (Christian Death), "Vienuol ė ir vibratorius" (VarnųVėjas), "Mama, my vse sošli s uma" (Kino), "The Passion of Lovers" (Bauhaus). Priedo taip pat planuojami keli žinomų Lietuvos undeground veikėjų remix'ai.

Rugsėjo 2 d. XESS turėjo ir dar vieną puikią progą švęsti - žiedus sumainė grupės gitaristas Darius 'Shatras' ir fan klubo prezidentė Jogilė 'Joga'. Atšok ę vestuves, jaunieji Laurinavičiai išvyko į kelionę Kroatijon ir Italijon. Ta proga po mėnesį trukusio žandikaulio lūžio gydymo atsigavo ir XESS lyderis Bėska, kuris vestuvėse svečių prašomas su sėbrais jau atliko pora savo kūrinių, bei RAMMSTEIN kaverį "Du Hast". Vokalistui pritarė kapelijos bosistas Alenas, sudainavęs DEEP PURPLE hitą "Smoke on the Water". Gydymo metu praradęs 6 kg svorio (ir iki šiol antsvoriu tikrai nepasižymėjęs) Bėska tikisi, kad šių metų kaulų lūžių limitas jau išeikvotas (priminsime, jog kovo pabaigoj, šėliodamas su NAHASH lyderiu Vytu, Bėska sugebėjo susilaužyt kulkšnį).

Netrukus grupės sudėtis dar kartą keisis - rugsėjo gale XESS mažiausiai metams išsiskirs su ištikimu gitaristu Tadu Petroku - jis kartu buvusiu bendo vadybininku Šarūnu išvyksta ieškoti laimės į Airiją. Atsisveikinimą XESS žada apraudoti kūrybiniu vakaru kuriame nors Kauno klube.

Daugiau detalių skelbiama internetinėje grupės svetainėje. Netrukus ten pasirodys ir naujojo albumo dainų fragmentai. O grupės gerbėjai jau dabar gali pasidžiaugti nauja XESS fotosesija, kuri buvo daryta 9-ajame forte. Svetainės adresas: xess.ten.lt

dangus : info