DANGUS atidarė forumą!!

Pagaliau sukonstruotas, suderintas ir eteryje patupdytas ilgai vystytas projektas - DANGAUS FORUMAS. Nuo šiandien mūsų plepalų lenta oficialiai prieinama, į vieną bandrą Dangaus forumą sutrauktos ir kitų mūsų projektų - festivalių Kunigunda Lunaria ir Mėnuo Juodaragis - diskusijų lentos. Beje, visiems užsiregistravusiems Kunigundos forume, iš naujo registruotis nereikės, nes visa duomenų bazė perkelta automatiškai. Dangaus forumą techniškai sustygavo web mechanikas Dj Alex, o estetiškai padailino Ugn.

Iki šiol Dangus savo tinklapyje nevystė interaktyvaus diskusijų projekto, nors tai seniausia nekomercinių subkultūrų svetainė internete. Mūsų kolegų portalai turi gausias susiformavusias diskutuotojų bendruomenes ir tikimės Dangaus forumas kažkiek nuo jų skirsis. Atidaryti šį projektą anksčiau labiausiai ir atgrasė tai, kad eterį užlūsta blevyzgojantys paaugliai su greižtai apibrėžta nuomone ir keiksmažodžių apkabomis. Gal ir naiviai, bet drįstame tikėtis, kad Dangaus forumas gali būti ta vieta, kur diskusijos bus ne tiek gausios, kiek įdomios ir turiningos. Džiugina ir tai, kad iki šiol gyvavusių Kunigundos ir Juodaragio forumų prievaizdai trinamojo-auklėjamojo darbo turėjo visiškai nedaug :)

Tuo pačiu Dangaus forumo paleidimas yra pirmas realus žingsnis į pilną mūsų websaito atnaujinimą. Liepos mėnesį, po to, kai tik galutinai paaiškės situacija dėl festivalio Mėnuo Juodaragis 2005, Dangaus tinklapis bus uždarytas remontui iki vasaros pabaigos. Šiuo laikotarpiu forumas turėtų pavaduoti informacinę mūsų svetainės veiklą.

Taigi, kviečiame registruotis, aktyviai naudotis ir gerai leisti laiką dažais kvepiančiame forume - nesipykite su oponentais ir nepatingėkite siųsti savo pastabas kaip galėtume dangaus diskusijų centrą patobulinti ir nutempti kiek toliau nuo įgrįsusių www standartų.

http://www.dangus.net/forumas

Gero vasarojimo !

dangus vrew