fusedmarc

 

Grupė MANDRAGORA pateikia naują albumą

Jau kelerius metus lauktas vilniečių techniško ir melodingo death metalo grupės MANDRAGORA albumas "At the End" jau prekyboje. Pernai metais įrašytas ir su vasaros pradžia išleistas baltas CD pateikia 9 naujus kokybiškus sunkiojo žanro kūrinius. Albumą įsigyti kol kas galima tik Vilniuje, muzikinių įrašų nuomos punkte “Zarraza” (Pylimo g.44). Netrukus įrašas turėtų pasirodyti ir kituose didesniuosiuose Lietuvos miestuose.

Preliminari naujojo MANDRAGORA albumo kaina – 20 litų, ji gali kisti priklausomai nuo platinimo vietos ir platintojų. Kolektyvo kūrybos gerbėjai taip pat jau gali įsigyti ir grupės "MC pack'ą" – naująjį albumą ir abi ankstesnes demo juostas audiokasečių formatu. Toks išsamus MANDRAGORA diskografijos rinkinys kainuoja apie 25 litus.

Vėliau grupė žada ir oficialų "At the End" pristatymo vakarą, vyksiantį viename iš "požeminės kultūros" atstovų labiau lankomų Vilniaus klubų. Renginio data ir vieta dar tikslinama ir bus paskelbta vėliau. Nors albumo pavadinimas kalba apie baigtį, reikia tikėtis, jog tai nebus paskutinis MANDRAGORA darbas :)

Disko "At the End" ir apie MANDRAGORA veiklą galima teirautis ir pas grupės vadybininką Adomą "Adį" Rutkauską - tel. +370 611 66066 <[email protected]>

dangus : info