Atkutusi ANDAJA kviečia į 5 metų gimtadienio koncertus

Su pavasarinių Žemynos širdies dūžių garsais, pabudinta iš kieto miego, Deivė prasimerkia ir apžvelgia savo valdas. Ištuštėjusią žemę, suskeldėjusią po netikrumo sausros ir apsimestinių kaukių šokiais. Laikas kelti kardą, laikas atlikti slaptą ritualą, laikas sulieti žmogišką ir dievišką galias. Su pavasariu ateina pabudimas, tad pabusk, balte!

Kovo ir balandžio mėnesį įvairiuose Lietuvos miestuose griaudės paganiškojo metalo grupės ANDAJA penkerių metų gimtadienio koncertinis turas. Dėl tam tikrų priežasčių pasikeitus grupės nariams, ANDAJA kurį laiką buvo pradingusi nuo muzikinės scenos. Sugrįžimas sutampa su penkerių metų gimtadieniu, kurį nuspręsta pažymėti keletu koncertų visoje šalyje.

Vietoj grupę palikusių bosisto Edvardo ir gitaristo Mariaus, į kolektyvą įsiliejo šviežio kraujo - boso ėmėsi Frankas, seniau grojęs sostinės black metal grupėje STONE'S LAMENT, o gitarą į rankas pačiupo Robertas. Garsui savito skambesio pridėjo kompiuterinių efektų specas Tron'as. Grupės programa per visą nuomario laiką buvo visiškai pakeista. Koncertuose ANDAJA žada negroti nė vieno senos programos kūrinio.

"Viskas prasideda tarsi iš naujo, bet su tokia pačia stipria baltiška dvasia. Norintys išgirsti ir pamatyti - kviečiami sudalyvauti koncertuose", - sako andajokai.

ANDAJOS 5 metų turas:

Kovo 29 d. - Vilnius
klubas “New Style” (Rinktinės g.1)
ANDAJA
ARGHARUS
ZPOAN VTENZ
INQUISITOR
DERELICTION
Kaina: 25 Lt
Koncerto pradžia: 19.00 val.

Balandžio 12 d. - Varėna
Varėnos kultūros centro kino salė (J. Basanavičiaus g.17)
ANDAJA
INQUISITOR
ALKIS ĮŠALUSIAI AUŠRAI
Kaina: 6 Lt
Koncerto pradžia: 20.00 val.

Balandžio 19 d. - Klaipėda
klubas “Kreiva Sąrama” (Viršutinė g.32)
ANDAJA
DERELICTION
SILHOUETTE
Kaina: 20 Lt
Koncerto pradžia: 19.00 val.

Balandžio 26 d. - Utena
Utenos kultūros centras “Taurapilis” (Aušros g.47)
ANDAJA
ZPOAN VTENZ
SAPLES
POSTERITY
Kaina: 20 Lt
Koncerto pradžia: 20.00 val.

ANDAJA taip pat pasirodys balandžio 4 d. Panevėžyje vyksiančiame festivalyje "Mes dar gyvi".

 

dangus : info

::::