Bendras bilietas į Dangaus rengiamus
savaitgalio koncertus

Kurį laiką nuo koncertinės veiklos ilsėjęsis Dangus vėl imasi kūjo ir priekalo - ateinantį savaitgalį organizacija kviečia visus ant Tauro kalno Vilniuje, kur vyks du skirtingi, bet vienas už kitą galingesni teisingos muzikos sprogimai!

Gruodžio 01 d., penktadienį - ROSEWATER pristato CD "Bloodcount"
su rinktine Sturm komanda - Barodarho, Strops ir DJ Broiler | 20.00 val. | 25 Lt
http://www.dangus.net/pro/bloodcount

Gruodžio 02 d., šeštadienį - ANDAJA pristato CD "Iš atminties"
su svečiais - Inquisitor, Dark Ravage, Alkis Įšalusiai Aušrai | 18.00 val. | 20 Lt
http://www.dangus.net/pro/andaja

BENDRAS BILIETAS -
Nors abiejų koncertų auditorija kardinaliai skirtinga, tiems, kieno muzikinis akiratis pakankamai platus ir kyla natūralus noras aplankyti abu renginius, galime pasiūlyti bendrą bilietą už special kainą. Jo aritmetika tokia - 25 Lt + 20 Lt = 35 Lt. Taigi sutaupote Darių ir Girėną, kurių dėka galėsite prie baro sau leisti šiek tiek daugiau :)
Bendrą bilietą bus galima įsigyti atvykus į pirmąjį koncertą, penktadienį klube "Mulen ružas". Jį gausite sumokėję 35 Lt prie įėjimo.

Tuo pačiu šis dvidienis renginys bus proga atšvęsti Dangaus 13-os metų sukaktį ir leidybos atnaujinimą visiškai nepriklausomu pagrindu. Su UAB "Bomba" mūsų keliai išsiskyrė ir esam pasiryžę nuo šiol įgyvendinti visą albumų gamybą ir prodiusavimą patys (komentaras ir šOmpanas šia tema - vėliau).

Mažojoje jaukioje "Mulen ružo" salėje sugrūsime gražią sceną ir 8 kW garso, bei siurrealistinę Geltonojo Lagaminėlio šviesų artileriją. Priedo, beveik visos grupės rodys savo video. Tad nėra abejonių, kad alternatyviosios muzikos širdis ateinantį savaitgalį daužysis ne kur kitur, o ant Taurakalnio. Ir vargu ar tai baigsis ramiuoju... :)
Būk čia ir negailėk savo sąmonės! ŽIEMA, ŽIEMA.....!

dangus : info

:::