Organizuojama kelionė į
Wave-Gotik-Treffen
festivalį

Kaip ir kasmet, taip ir šiais metais, jau penkioliktąjį kartą birželio 2-5 dienomis Vokietijoje, Leipcigo mieste, įvyks tradicinis Wave-Gotik-Treffen festivalis. Tai – didžiausias panašaus pobūdžio renginys visame pasaulyje. Kiekvienais metais į šią tamsos fiestą susirenka virš 20,000 žmonių, sudarydami vieną didžiulę šeimą.

Maždaug 170 grupių ir kolektyvų iš viso pasaulio surengs savo pasirodymus šių metų festivalyje, kuriuos atliks 20-yje įvairių klubų, scenų ir salių. Žinoma, tokia galybė artistų pateiks ir platų muzikinių idėjų spektrą: nuo electro-Pop iki goth-metal, nuo EBM iki neofolk, nuo medieval muzikos iki industrial. Bet Wave-Gotik-Treffen – tai ne vien muzikinis renginys. Jo metu savo tamsiuosius menus demonstruos ir poetai, vyks parodos, filmų peržiūros, ir pan. Viena didžiulė salė bus skirta gotikinės atributikos, muzikos prekių įrašų ir panašaus pobūdžio daiktų įsigijimui.

Labiausiai žavintis dalykas visame renginyje – atmosfera. Gotai iš viso pasaulio atvažiuoja čia tam, kad atšvęsti šią nuostabią šventę. Leipcigas jau 14 metų iš eilės sveikina visus susirinkusiuosius ir linksminasi kartu su jais. Kiekvienas yra laukiamas.

Festivalio svetainė: www.wave-gotik-treffen.de

Organizuojama kelionė į kasmetinį ir didžiausią Gotikinės subkultūros festivalį Leipcige – Wave Gotik Treffen. Kelionė vyks autobusiuku iš Vilniaus. Išvykstama gegužės 31 dieną, trečiadienį, po pietų (tikslus laikas ir susitikimo vieta bus pranešti). Grįžtama birželio 6 dieną, antradienį, vėlai vakare.

Vietų skaičius autobusiuke ribotas. Kelionės kaina – 320 litų. Norintieji važiuoti turi registruotis emailu [email protected], bei iki gegužės 25 dienos sumokėti 100 litų užstatą.
Visa informacija telefonu: +370686 79666 (Tadas).

organizatorių informacija

:::