TVAIKAS III.

Ko gero didžiausias Šiaurės Lietuvoje sunkiosios muzikos, menų, improvizacijų festivalis TVAIKAS III šiais metais vyks kovo pabaigoje. Dėl ivairių priežasčių festivalis rengiamas kovo 23, 24, 25, 26 dienomis, taip pabėgant nuo tradicijos jį organizuoti kovo pimąjį savaitgalį. Kad ir kaip bebūtų, šių metų TVAIKAS III truks keturias dienas, ilgam savaitgaliui Šiauliuose bandydamas sutelkti įvairių subkultūrų atstovus, meno žmones, akademinio jaunimo.

TVAIKAS III šiais metais orientuotas ne tik į muzikinę sferą. Be kelių muzikinių koncertų festivalio aplinkoje vietos lieka ir kinui, ir parodoms, ir improvizaciniams projektams, ir konferencijoms. Renginio programa vis dar tikslinama, o galutinai paaiškės iki kovo 1 dienos.

Festivalio plotmė šiemet numatoma išties plati. Nebus apsiribota vien kelių žanrų muzika, taip stengiantis į festivalį įtraukti skirtingų subkultūrų prieskonio, be to, festivalis pagaliau įgauna savo tikrąjį veidą. Ne paslaptis, jog ankstesni festivaliai vis bandė formuoti mintį, idėją, o kai kurios dalys atrodė lyg atsitiktinės. TVAIKAS III – brandžiausias savo vyresniųjų brolių kūrinys. Čia kaip ir pasakoje, o pasakiškų momentų šiemetiniame festivalyje greičiausiai tikrai netruks...

Iki festivalio likus dviems menesiams jau skelbiama ir renginio internetinė svetainė adresu: http://tvaikas.gruodas.net

Org: Gruodas
www.gruodas.net