OSSASTORIUM stebina naujuoju albumu -
"Inferi"

Kauniečių sunkiosios metalo muzikos grupė OSSASTORIUM festivalyje "Ferrum Frost" 2006 sausio 28 d. pristatė naująjį albumą "Inferi", įrašytą dar 2005 metų vasarą. Užtrukus užsienio leidėjo paiškoms, grupės nariai nutarė kopaktinį diską Lietuvos rinkai nedideliu tiražu išleisti patys. Albume 11 naujų kūrinių, įkūnijančių paskutiniųjų dviejų metų OSSASTORIUM kūrybą ir atspindinčių savitą grupės braižą – techniškas ir brutalus death metalas "Inferi" dainose apipintas gausiomis melodingomis aranžuotėmis ir stebina tamsiai lyriška, šalta atmosfera.

"Inferi" buvo įrašytas Ophys studijoje, talkinant grupės NAHASH lyderiui Vytautui Stankui, kuris taip pat įdainavo vieno kūrinio pritariantį vokalą. Albumo įrašas, skambesys ir muzikantų grojimo technika nusipelno pagyrų. CDR albumo viršelio ir bukleto dizainą sukūrė vienas geriausių šios srities specialistų Lietuvoje - Rosvaldas Sarapinas, bendradarbiaujantis su daugeliu mūsų šalies sunkiosios muzikos komandų.

Albumą klausytojai gali įsigyti pogrindžio parduotuvėse Vilniuje ir Kaune, taip pat užsisakyti iš Dangaus platinimo katalogo.

 

Išleistas debiutinis INQUISITOR įrašas

Vilniaus black metal undergroundo atstovai INQUISITOR sausio pabaigoje savo gerbėjams pristato debiutinį pačių išleistą demo albumą "Prelude" bei kviečia į interneto svetainę http://inquisitor.to.md, kurioje galima susipažinti su grupe ir atsisiųsti kūrinių.

CDR "Prelude" yra šešios įvairių jaunos grupės kūrybos periodų kompozicijos, pasižyminčios undergroundiniu skambesiu, nuoširdžiai piktomis ir didingomis juodojo metalo dainomis, kurioms pritaria gan gausios klavišinių partijos. Albumą galima įsigyti iš atlikėjų, taip pat sostinės metaliniame taške "Zarraza", bei iš Dangaus katalogo.

dangus : info