"91" trečiojo roko sezono atidaryme - viskio seminaras

Gera žinia roko gerbėjams - spalio 21 d. , penktadienį, Kauno pub'as "91" skelbia trečiojo roko sezono pradžią. Šią proga koncertuos kauniečiai MOUNTAINSIDE, VOODOO ir TYČIA, bus surengtas viskio seminaras.

"91" nuolatinių lankytojų būrį papildantys muzikantai ateina ne tik groti, bet ir praleisti laisvalaikio, todėl išradingumu nesiskundžiantys baro šeimininkai naująjį sezoną, kitaip nei praėjusius du, nusprendė pradėti ne medžio pjovimo ar mini futbolo varžybomis, o viskių pristatymu ir degustacija.

"Alus ir viskis, tai gėrimai, labai derantys ir beveik neatsiejami nuo roko muzikos. Todėl sezono atidarymo proga svečiams ir muzikantams surengsime viskių pristatymą ir degustaciją, nes išsipildė sena mūsų svajonė - žinomiausi pasaulio viskiai baro lentynose" , - teigė vienas iš baro šeimininkų Albertas Balaišis, pasidžiaugęs, kad nuo šiol, kaip jau įprasta, vėl kiekvieną penktadienio vakarą gyvai skambės rokenrolas, atliekamas ir jau pamėgtų, ir dar negirdėtų Lietuvos bei užsienio grupių.

Šeštus metus gyvuojanti užeiga nenukrypsta nuo tikslo - sukurti tikro vakarietiško "pub'o" aplinką. Tokiai atmosferai puikiai tinka pasirinktas muzikinis stilius, ypatingas dėmesys alaus bei viskio gėrimo kultūrai ir sportui: bare nuolat skambantį roką pertraukia tik svarbių sporto varžybų transliacijos, rodomos dideliame ekrane.

Pasak A.Balaišio, "91" ko gero vienintelis baras Lietuvoje, galintis pasiūlyti lankytojams net keturiasdešimties pavadinimų viskių bei burbonų. Šio savito gėrimo mėgėjai nuo šiol turi galimybę paragauti geriausių airiškų ir škotiškų viskių, pasimėgauti amerikietišku bei kanadietišku viskiu, o taip pat įvertinti burbono skonį.

"91" trečiojo roko sezono atidarymas: "Mountainside", "Voodoo", "Tyčia". Spalio 21 d. 21 val. Kaunas, baras "91" (Islandijos pl. 91). Įėjimas nemokamas.

..................................

Daugiau informacijos:
Irma Balaišienė, baras ”91”, Islandijos pl.91 , Kaunas.
Tel.(37) 311591 , mob.tel. 8655 91291