Organizuojama kelionė į DREAM THEATER koncertą Lenkijoje

Spalio 4 d. (antradienį) Poznanėje, Lenkijoje, įvyks legendinės amerikiečių progressive metal grupės DREAM THEATER koncertas. Tai - grupės pasaulinio turo dalis ir koncertas Poznanėje yra arčiausia vieta, kur šią grupę lietuvaičiai gali išvysti gyvai.

DREAM THEATER ilgai pristatinėti tikrai nereikia - ši grupė jau daugiau kaip 15 metų stebina savo neišsenkančiu kūrybiniu potencialu, kiekvienas grupės instrumentalistas yra nuosavos progresyvaus grojimo technikos mokyklos pradininkas (leidžia knygas ir instrukcinius video, be to, kiekvienas užsiima dar ir asmeniniais projektais). 1986 metais susikūrusios grupės branduolį sudaro gitaros virtuozas John Petrucci, bosistas John Myung ir būgnininkas Mike Portnoy; dabartinis vokalistas James LaBrie prisijungė 1991, o klavišininkas Jordan Rudess - 1999 metais. Pripažinimą grupei pelnė 1992 metų darbas "Images and Words". Po jo sekė dar populiaresniais tapę diskai “Awake”, “Change of Seasons”, “Falling into Infinity” ir kt. Pirmą albumą gyvai DREAM THEATER įrašė dar 1993 metais ir nuo to laiko jų dėmesys koncertams bei pasirodymams, kuriuose muzikantai galėjo pademonstruoti savo virtuoziškumą, nė kiek nesumažėjo.

O koncertuose DREAM THEATER išties sugeba pritrenkti ne tik savo atliekama muzika, virtuoziškais pasažais, bet ir grojimo trukme – tai viena iš nedaugelio grupių, kurių gyvi pasirodymai trunka ne mažiau kaip 2,5 – 3 valandas! Pastaraisiais metais DREAM THEATER vis rečiau važiuoja į tokius masyvius turus, kaip šiemetinis, taigi tai puiki ir galbūt vienintelė galimybė pamatyti šiuos virtuozus gyvai.

Portalas Ferrum organizuoja kelionę autobusu į šį koncertą. Išvykimas – spalio 3 d., pirmadienį, 21:00 val. nuo Spaudos rūmų Vilniuje (Laisvės pr. 60). Į Poznanę atvykstame spalio 4 d. apie 15:00 val. 18:30 val. atidaromos durys į halę “Arena” (ul. Stanisława Wyspiańskiego 33). Pats koncertas prasideda 20:00 val. Išvykimas namo – iškart po koncerto, apie vidurnaktį. Į Vilnių grįžtame spalio 5 d., trečiadienį ~ 15:00 val.

Kaina - 250 Lt asmeniui. Į šią kainą įeina: kelionė autobusu, koncerto bilietas ir sveikatos draudimas. Rezervuotis vietas reiktų nedelsiant, nes koncerto organizatoriai registracijai suteikė laiko tik iki rugsėjo 1 d. Registruojantis reikia sumokėti visą sumą (250 Lt) ir pateikti šiuos duomenis: vardą, pavardę, asmens kodą, paso seriją ir numerį, gyvenamosios vietos adresą, kontaktinį telefoną ir el. pašto adresą (visi šie duomenys reikalingi kelionės draudimui).

Pinigus galite pervesti į banko sąskaitą (Giedrius Gudaitis, Hansabanko sąskaitos Nr. LT117300010078042372, banko kodas 73000), perduoti į rankas, arba per nuomą "Zarraza" Vilniuje (Pylimo g. 44).

Kontaktai:
Tel. +370 656 03061
El. paštas: [email protected]

Oficialus grupės tinklalapis: http://www.dreamtheater.net/

Ferrum informacija