Velykinis KATEDROS unplugged'as

Prieš Velykas, kovo 26d. 21.00 val. Vilniaus klube "JazzRock Cafe" akustinį tikro garso pasirodymą surengs legendinė sunkiojo roko grupė KATEDRA. Veteranų kolektyvas planuoja savo kūrinius groti su askustinių klasikinių instrumentų trio pritarimu. Grupės būgnininkas Domas šiuo metu išvykęs į Švediją, tad jį koncerte pakeis KATEDRA lyderio R.Laginausko sūnus Tauras. Tai bus debiutinis būgnininko-dublerio pasirodymas.

Programoje KATEDRA rengiasi pateikti septynis akustiniu gabalus ir galbūt vieną-kitą kover versiją. Antrojoje renginio dalyje numatyta tradicinė kabakinio šėlsmo valanda su trankia atmosfera, kiek tai bus imanoma, atsižvelgiant į nuolat suirzusių "JazzRock" kavinės kaimynų aimanavimus ir skundus policijai. Bilieto kaina numatoma apie 20 Lt.

Kitas KATEDRA pasirodymas su "Metallica Party" programa numatytas balandžio 2-ąją bare "Prospekto PUB'as". Grupės nariai taip pat paskelbė, jog ieško profesionalaus interneto tinklapio kūrėjo/programuotojo atnaujinti ir administruoti savo svetainei www.katedra.tinkle.lt.

dangus : info