IR grįžta nauja sudėtimi

Alternatyvaus roko grupė IR sugrįžta į scena. Po ilgų naujojo bosisto, bei būgnininko paieškų grupė pagaliau gali pasigirti, kad šiuo metu būgnininko vietą užėmė Joshua McClung, bei naujasis bosistas Marats Voronov. Pasikeitus grupės sudėčiai bus atnaujinamas ir grupės internetinis puslapis, taigi klausytojai naujienas sužinos iš pranešimų spaudai.

Grupės lyderis Germanas Skoris teigia, kad nauja grupės sudėtis nepakeis muzikinio stiliaus, nebent pasikeis aranžuotės ir skambesys. "Manau naujas sąstatas muzikine prasme yra labiau įvairiapusiškas ir linkęs eksperimentuoti. Bosistas Marats Voronov techniškai groja ne tik bosu, bet ir kontrabosu, bei retu muzikiniu instrumentu stick‘u, kuriuo galima atlikti bosinę ir melodinę partijas kartu. Būgnininkas Joshua McClung yra JAV pilietis, Lietuvoje gyvena jau beveik penkeris metus. Mušamaisiais groja gan ilgai, techniškai, įdomiai ir tvarkingai. Girdisi, kad į kiekvieną smūgį įdedą dalelę savęs.“

Vasara grupė ruošiasi pradėti dirbti prie pirmojo albumo, kuris bus įrašinėjamas studijoje Latvijoje. Grupei gavus pasiūlymą dėl dviejų albumų leidybos, prie įrašų bus itin daug dirbama, kad klausytojams būtų pateiktas kokybiškas produktas. Pirmasis grupės diskas gerbėjus turėtų pasiekti 2006 metais.

Artimiausiame koncerte"Euro rock", kuris vyks kovo 26d. sostinės klube "Intro", IR dalyvaus svečių teisėmis. Vėliau bus surengta keletas solinių grupės koncertų: balandžio 14 d. bare "Bix", gegužės 6d. kavinėje-bare "Balti drambliai". Šių koncertų metu IR gros atnaujintą programą su keletu naujų dainų. Nauji grupės nariai į kūryba įnešė savų idėjų, todėl teigiama, jog daugelio dainų skambesys bus įdomesnis ir kiek kitoks nei anksčiau.

IR ir dangus : info