"Tattoo ir ritmo fiesta 2005"

Šių metų kovo 11-12 dienomis Vilniaus klubas "Tango arena" kviečia į pavasarinį renginį "Tatoo ir ritmo fiesta 2005", organizuojamą Lietuvoje jau antrus metus iš eilės. Renginio tikslas – populiarinti bei kelti tatuiruočių bei piercing‘o kultūrą Lietuvoje. 2004 metais renginys susilaukė didelio publikos susidomėjimo bei palankios kritikos spaudoje.

Renginio metu 6-ių nominacijų tatuiruočių konkurse tarpusavyje rungėsi 9-ios studijos iš visos Lietuvos. Daugiausia apdovanojimų, geriausius darbus vertinusi komisija, skyrė tatuiruočių meistrui Tomui Olšauskui iš Panevėžio.

Renginio metu žiūrovai galėjo dalyvauti geriausios tatuiruotės konkurse. Šį konkursą laimėjo Rita, pademonstravusi savo nugarą, išmargintą tatuiruotėmis. Šou metu vykusį "gyvai" darytos tatuiruotės konkurse nugalėjo meistras Giedrius Bardauskas iš studijos "Angis". Praitoje "Tatoo ir roko fiestoje" koncertavo roko grupės BIX, MUSCAT bei Tomas Krivickas – Psichas.

Šio renginio sumanytojai bei organizatoriai – tatuiruočių ir kūno auskarų vėrimo studija "Nr. 1", pateikia šio renginio lankytojams bei žiūrovams šių metų pavasarinės "Tatoo ir ritmo fiestos 2005" programą, kuri šiemet yra platesnė, įdomesnė ir dinamiškesnė.

Renginys klube "Tango arena" vyks kovo 11-12 dienomis nuo ryto iki vėlyvo vakaro. Kovo 11 d. žiūrovai galės mėgautis muzikos grupių IN CULTO ir KAYA pasirodymais, body art‘o išgražintų merginų kūnais, stebėti 12-ą tarpusavyje besirungiančių studijų darbą. Konkursinės programos metu, renginio dalyviai išvys kūno auskarų vėrimą, atliekamą vakaro šou metu.

Kovo 12d. renginio dalyviai ir svečiai galės klausytis grupių „Rebelheart“ ir „Sportas“ muzikos ir toliau sekti įtemptą tatuiruočių konkursą dėl 1-3 vietų ir išvysti tatuiruotę, kuri bus pripažinta geriausia iš geriausių. Taip pat bus renkama originaliausia tatuiruotė iš žiūrovų tarpo, kurios nešiotojui bus įteiktas specialus organizatorių prizas. Organizatoriai kviečia dalyvauti ir siūlo maloniai praleisti laiką.

Tango arenos informacija