KATEDRA surengs "Metallica Party"

Prasidėjus 2005 metams naujus aktyvumo požymius rodo legendinė lietuvių heavy metal grupė KATEDRA. Vasario 25 d. kavinėje "JazzRock" (Šv.Mikalojaus 15) Vilniuje Ričardo Laginausko vadovaujama KATEDRA pristatys koncertą "Metallica Party", kuriuo muzikantai pažymės žymiosios amerikiečių grupės 25 metų sukaktį. Penktadienį vyksiantis koncertas nebus skirtas plačiai auditorijai, vietų kiekis ribotas, tačiau šį naują projektą klausytojai galės pamatyti ir išgirsti kitose salėse ir renginiuose.

"Metallica Party" metu KATEDRA gros žymiausius METALLICA kūrinius, tai truks apie valandą. Vėliau susirinkusiųjų laukia dar du "kėliniai" su laisvaja programa (savos dainos ir šiek tiek kitų koverių). Įėjimas į šį renginį kainuos 25 Lt. Pradžia 21.00 val.

Grupės atstovai taip pat užsimena, jog KATEDRA vadovybė rimtai judina reikalus ir šiemet turėtume sulaukti ilgai žadėto naujo albumo. O kol kas kolektyvas savo internetinėje svetainėje http://www.katedra.tinkle.lt/ siūlo atsisiųsti kai kuriuos kūrinius iš abiejų kultinių plokštelių.

dangus : info