Atidaromas "ROCK FRONT" sezonas

Sausio 13-ąją, klube "Tango Arena" koncertavusi Suomijos roko grupė LAPKO kartu su lietuviais BAD NAILS privertė paprakaituoti ne vieną alternatyvios muzikos gerbėją. Tačiau vien šiuo koncertu "Tango Arena" apsiriboti neketina: sausio 21-ąją skelbiamas oficialus naujo renginių sezono atidarymas bei pristatomas penktadieninių roko koncertų ciklas " Rock Front".

"Tegu užverda rokas Marijos žemėje!" - tokiu šūkiu "Tango Arena" jau šį penktadienį pasitiks pirmąjį "Rock Front" koncertą. Jo metu gros keturios roko grupės: latviai JANES UNIT, lietuviai AXIS, MOUNTAINSIDE bei BITĖS. "Tai specialus "Rock Front" atidarymo meniu“, - kalbėjo projekto iniciatorius Tadas Daujotas. Po koncerto lankytojai galės šėlti iki pat aušros vyksiančioje roko diskotekoje, su bendraminčiais diskutuoti apie ką tik stebėtą reginį ar tiesiog smagiai praleisti laiką.

"Klubinė muzika šiandien skamba beveik kiekviename Vilniaus klube ar kavinėje, o roko muzikos gerbėjai lieka tarsi nepastebėti, – teigė T.Daujotas. - Išties, roko renginius, vykstančius Lietuvoje, galima suskaičiuoti ant pirštų, tuo tarpu jų paklausa yra žymiai didesnė. Tikiu, jog šie penktadieniais vyksiantys koncertai užpildys egzistuojančią spragą, bei suras savo nuolatinę auditoriją."

"Rock Front" koncertų tikslas - populiarinti roko muziką, originalias grupių kompozicijas, pristatyti žiūrovams ne tik geriausias ar perspektyviausias Lietuvos roko grupes, bet ir rengti užsienio kolektyvų pasirodymus. Renginių metu planuojama kviesti po du roko muzikos kolektyvus. "Stengsimės šiuos koncertus rengti kuo įdomesnius bei kokybiškesnius, atsižvelgdami į lankytojų pageidavimus bandysime derinti jų norus bei mūsų galimybes", - teigia organizatorius.

"Rock Front" atidarymo fiesta vyks sausio 21-ą dieną, 21.00 val. klube "Tango Arena" (J.Jasinskio g.14) Vilniuje.

Tango informacija
Nuotraukoje: Mountainside