Būgnininkas Rimas nusprendė palikti IR...

 

Daugiau nei metus roko grupėje IR mušęs būgnus Rimas Sakalauskas nusprendė palikti grupę dėl asmeninių priežasčių . Jis nutarė atsiduoti kitam, artimesniam jo sielai dalykui – video menui. "Grupė gerbia tokį Rimo pasirinkimą ir yra labai dėkinga už visas pastangas ir laiką paaukotus IR. Lapkričio 27 d. bare "Bix" vykęs koncertas buvo paskutinis Rimo pasirodymas su IR..." - sakoma muzikantų pranešime.

IR skelbia skubią naujo būgnininko paiešką. Susidomėjusieji prašomi rašyti el. paštu <[email protected]>  arba skambinti +370 655 69631. IR dainų galima pasiklausyti oficialiame grupės puslapyje – www.irband.tk . Būgnininkui nebūtina turėti savo būgnų komplekto, grupė jį turi.

 

Antigonė ieško muzikantų

Kaune reziduojanti raganų grupė ANTIGONĖ, kurianti hexen folkwave stiliumi, ieško muzikanto(ės), mokančio groti timpanais ir norinčio dalyvauti projekte. Kreiptis: <[email protected]>  arba tel. +370 611 61998.

 

Saprophytes vėl groja

Prieš pat Vėlines žuvus death rock grupės SAPROPHYTES gitaristui Genadijui, kolektyvas sugebėjo vėl atsistoti ant kojų. Netektis nepalaužė pabradiečių kūrybinio ryžto, bet atrodo jį dar labiau sustiprino. Saprophytes savo gretas papildė nauju jaunu muzikantu ir žada pasirodyti kasmetiniame festivalyje "Velnių Malūnas" gruodžio 26 d.

Grupė taip pat prašo atsiliepti visus žmones, turinčius anxtesnių Saprophytes koncertų vaizdo įrašų. Kreiptis adresu: <[email protected]>  arba tel. +370 612 55187.

Dangus : info